Tack till alla som bidragit!

bil

Mitt mål var att ordna barnens rum men tack vare vänner och vänners vänner har jag kunnat ordna så oerhört mycket mer –Tack! Tänk vad man kan få till om man sträcker ut en hand.

Efter att jag lagt ut lite info om mitt första projekt på facebook hörde folk av sig från alla möjliga håll. Allt från bekantas svärmödrar till vänners ex har hört av sig angående saker att hämta till det här (och kommande projekt) jag är SÅ taggad och tacksam.

Vi, tillsammans, har nu kunnat bidra till denna första familj med en proppfull matkasse, torrvaror, dvd-spelare+barnfilmer. Wilmer har i princip fått en helt ny garderob, inklusive overaller och regnkläder, han fick även en stor IKEA-kasse leksaker, pussel och fina småbarnsböcker.

De stora killarna har utöver sina rum fått en del nya kläder (Janna hade nyligen fått skänkt till dem men en del saker fattades såsom skor, stövlar, mjukisbyxor mm.). Vi kunde även ge dem nytt pysselmaterial, nytt lego, en mängd böcker, gosedjur och bilar. Plus bra solkrämer för sommaren.

Janna har fått en massa nya kläder och dessutom en påse med riktigt fina hudvårds- och skönhetsprodukter.

Familjen fick även min och makens gamla bil som vi inte orkat göra något med. Den har stått som ett riktigt skavsår på uppfarten och jag har velat skrota den medan maken velat schyssta till den och sälja, men ingen har orkat ta tag i det. Janna körde runt i en liten och sliten bil som var på väg att ge upp så det kändes helt rätt att ge den till henne. Eftersom Janna har vänner som är bilmekaniker så kändes det OK att skänka den utan att riskera att det blir en massa oväntade kostnader för familjen. Dom kollade bilen och fixade det som behövdes, nu äger hon sin första bil –en Ford Focus kombi från 2006.

Ett stort tack till Siggesta gård som skänkte aktivitetsband till hela familjen så dom kan köra en heldag där med fotbollsgolf, äventyrsbana och massa annat. SÅ uppskattat!

Ja ALLT har varit väldigt uppskattat och även om det verkligen inte är något måste så värmer det att se att familjen verkligen blir glada för allt vi kunnat bidra med.

 

Tack till: Britta R, Freja+Frejas jobbkompis, Ammi S, Anna F, Petra B, Blocket-paret som flyttade till Australien, Tove B, Adela V, Maria S, Ulla A, Henrik+Ylva HM, Mammas jobbkompis, Marianne A, Roger+Anna Å, Jörgen+Jessica O med kids, Annika+Martin T, Catherine O, Maria B, Mia+Mats E, Elisabet +Stefan, Johanna M, Cia Ö och Sussi. Prettypegs för rabatt. Siggesta gård för aktivitetsband.
Alla nämnda, ingen glömd hoppas jag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *