Om projektet

Varför har jag startat RUM FÖR MIG
 Jag ville hitta ett sätt att kombinera min kärlek för inredning och praktiskt arbete med en önskan att få bidra med någonting gott till vårt samhälle och några av de 230’000 barn som idag lever i fattigdom…här…i välmående sverige. De flesta föräldrar vill ge sina barn guld och gröna skogar. Men ibland tryter orken, ekonomin, tiden och/eller förmågan, då blir drömmen att få till en fin plats för sitt eller sina barn svår att förverkliga. Kanske kan det här projektet ta bort i alla fall ett orosmoln från socialt och/eller ekonomiskt utsatta föräldrars axlar och ge fler barn en plats att känna sig stolta över. Ett där man får ro att läsa läxor, visa upp vem man är och dit man kan ta hem kompisar.

Hur finansieras projektet
Just nu (de 10 första rummen) finansieras av mig. Ett delmål är att hitta ett sätt för mig att göra det här på heltid med ca 3-4 rum/månad…slutmålet är att projektet sprider sig till flera städer.

Vem är jag
Jag är Christine Funck Ritshoff, 34 år och boende i Stockholmsförorten Nacka, mamma till två små på 2 och 5 och bonus till en tonåring. Egenföretagare inom tillverkningsindustrin som haft uppdrag som rekvisitör, skribent, butikschef mm. Händig, trendkänslig och med hjärtat på utsidan.

Jag  hoppas projektet kan växa så att vi kan hjälpa allt fler barn till ett trivsamt rum. Vill du sponsra projektet genom bidrag, samarbeten eller rabatter är det bara att maila mig på christine@bazooka.se

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *