En bit på vägen…

golvläggning

I veckan var jag på IKEA och köpte laminatgolv och lite annat jox, Janna fick välja vilket golv hon gillar bäst eftersom hon, när ekonomin tillåter, vill lägga vidare även i hallen. Som tur var är det väldigt fint 🙂

Igår var jag där och la in golvet när ungarna och Janna var i skärgården med Wilmers pappa.  Lät som en plätt var det i alla fall, tog bara 7(!) timmar för 8 kvm, ha ha. Men då flyttade jag faktiskt ut och sen tillbaks alla deras grejer också.

Väldigt skönt att ha det här steget avklarat, Janna har under den senaste veckan lyckats sälja några av barnens möbler så nu finns det ingen återvändo.

Och just det! Janna har fått jobb, hurra!. Självklart ändrar det inte min vilja att hjälpa henne ett dugg, det kommer ta lång tid innan hon är någorlunda på fötter igen. Hon har stora skulder för advokatarvoden och tvisten om vårdnaden av Oliver är inte avslutad ännu. Dessutom förstår jag inte hur hon med jobb och tre barn ens har tid att borsta tänderna.

Jag lyckades sno ihop en liten väggbonad till Olivers rum och har även hittat en jättefin byrå på Blocket till Antons rum som jag slipar och målar vit. Egentligen ville jag åt träkänslan men när jag fått in den i bilen upptäckte jag att den luktade rök. Men vitt blir nog också bra 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *